Friday, June 7, 2013

Spaghetti/Linguine pasta en maalvleis.


Maalvleis: Braai een ui tot sag in 'n bietjie olie. Braai dan die maalvleis (500 gram) tot gaar. Sit die pot se deksel op - dit sal verhoed dat die maalvleis uitdroog en moontlik aanbrand. Voeg by: 1t sout, 1t origanum,  een blikkie "chopped & peeled tomato", een pakkie (50 gram) "tomato paste" en 1t suiker. Voeg 'n bietjie water by om die sous te verdun indien nodig. Laat dit stadig kook vir 15 minute met die deksel op. Indien te loperig - verdik met koue water en bietjie mielieblom. (ek vedun altyd my sous en verdik dan weer later met mielieblom)
Ek gebruik hierdie basiese maalvleis resep vir lasagne ook.
Pasta: Kook spaghetti of linguine in souterige water met bietjie olie in die water, tot sag. Dreineer die water sonder om dit af te spoel en meng met maalvleis. Bedien warm met kaas.



Heerlik!


Mignon

No comments:

Post a Comment

Thank you for stopping by. I would love to hear from you so drop your comment in the box.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...